O nama

Marija Todorović

vokal

Nebrušeni dijamant koji se tek sprema da zablista! Prvi put je zapevala na svom osamnaestom rođendanu i baš tada zapala za oko FortePianu. Ona je naš najmlađi član. Uvek budite fini prema njoj, jer su iza nje ovih šest opasnih momaka! :'D

Zdravko Pavlović

klarinet & saksofon

Taci je završio nižu i srednju muzičku školu. Svira klarinet i saksofon i uvek je spreman za improvizacije i instrumentale. Nikad ne kasni, a pored muzike njegova velika ljubav je i biciklizam.

Dejan Obradović

violina & vokal

Naš 'frontman'. Svira violu i violinu, a podjednako dobro i peva. Završio je FMU u Beogradu i svirao koncerte na Kolarcu, ali isto tako zna da podigne masu pevajući narodnjake!

Vlada Damnjanović

bas gitara & back vokal

Mozak operacije. Voli da smišlja nove aranžmane i pun je ideja, pa tako i pesme u našem izvođenju zvuče posebno. "Ima uvo" za harmonije i ispisuje ih na sajtu tacnaharmonija.rs.

Marko Končarević

harmonika

Profesor harmonike. Barata kako klasičnom, tako i narodnom muzikom. Završio je master studije Muzičke akademije u Kragujevcu, a pošto je iz Zemuna potpuno mu priliči nadimak "Matori".

Aleksandar Milenković

bubanj

Učenik Kepe iz Smaka. Potiče iz muzičke porodice, pa je tako počeo da svira od malih nogu. Sada se moze pohvaliti velikim iskustvom, a bubanj je njegova prva ljubav.